Algemene voorwaarden

08-06-2016

Bij het plaatsen van een bestelling gaat U automatisch akkoord met de volgende voorwaarden: 

 

Op deze pagina vind u de algemene verkoop, leverings en betalingsvoorwaarden van Wildones.nl

Wij zijn gevestigd te Etten-Leur en ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer: 66196752

Door te bestellen bij Wildones.nl gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat U automatisch akkoord met de volgende voorwaarden: 

1. Privacy

De gegevens van onze klanten worden niet aan derden doorgegeven. Wildones mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. De deelnemer heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan altijd via e-mail vragen om de gegevens te verwijderen.

2. Prijzen 
De vermeldde product prijzen in euro’s zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen. U kunt geen gebruik maken van acties met terugwerkende kracht.

3. Betaling 
Betaling is mogelijk via iDeal, Paypal, bancontact, creditcard of overschrijving vooraf o.v.v. ordernummer en naam.

4. Verzendkosten 

Alle producten worden verzonden via PostNL volgens geldend tarief. Uw aankopen worden uiteraard met de grootst mogelijke liefde verpakt, Wildones is echter niet aansprakelijk voor schade aan en/of verlies van producten nadat deze zijn overgedragen aan PostNL. U heeft eventueel de mogelijkheid om uw aankopen verzekerd te laten versturen; mocht U dit willen neem dan even contact op via de e-mail.

5. Levertijd 
Bestellingen die zijn betaald worden zo spoedig mogelijk verzonden. De levertijd van aangekochte producten is (mits op voorraad) max 3 werkdagen. Wildones stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertraging tijdens transport van de bestelde producten.

6. Annulering 
U als klant, heeft het recht om de bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Dit kan via e-mail, binnen 1 werkdag na bestelling. Mocht Wildones binnen 3 werkdagen na bestelling geen betaling hebben ontvangen dan ontvangt u een betalingsherinnering via e-mail. Indien Wildones binnen uiterlijk 3 werkdagen na deze herinnering nog geen betaling heeft ontvangen, vervalt automatisch de reservering, wordt uw bestelling geannuleerd en wordt het product opnieuw op de site aangeboden.

7. Retour 
Indien de geleverde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, heeft u het recht om uw aankoop binnen 14 dagen te retourneren. U dient Wildones vooraf op de hoogte te stellen. Wildones bevestigt vervolgens de retourzending waarna u uw aankoop kunt retourneren. Geretourneerde producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn en dienen in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Verzendkosten voor retourzendingen komen echter voor uw eigen rekening, wij vragen hiervoor uw begrip. wanneer wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het door u betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terugstorten op uw rekening. Min de verzendkosten die door Wildones gemaakt zijn voor het versturen van uw bestelling.

8. Cadeaubonnen 
Onze cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten. Als u niet aan het totaal bedrag komt van de cadeaubon, blijft het overige bedrag gewoon geldig.

9. Acties
Op al onze acties is geen terugwerkende kracht mogelijk. De prijs voor het product is zoals deze op moment van betaling beschreven staat. Hier is geen herroeping op van toepassing.

10. Afwijkingen 
De werkelijke kleuren van een product kunnen iets afwijken van de kleuren op de getoonde foto`s. Dit kan komen door uw beeldscherm, de instellingen ervan, etc. Wildones is hier niet aansprakelijk voor. Als er sprake is van kleurverschil zal dit minuscuul zijn. Mocht u daar van te voren vragen over hebben neem dan even via de mail contact met ons op.

11. Aansprakelijkheid 
Wildones is niet aansprakelijk te stellen voor het volgende:
– Eventuele schade die een artikel kan aanrichten.
– Kleurafwijking van de producten.
– Opgelopen beschadigingen aan de producten of verlies hiervan tijdens het transport.

12. Klachten 
Wij doen ons uiterste best om alle artikelen zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven en vast te leggen aan de hand van foto’s. Indien er zich typefouten voordoen ( materiële vergissingen, etc.), dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.
Mocht u toch een klacht hebben over een aangekocht product, stuurt u dan even een e-mail, dan lossen we samen het probleem op! We willen uiteraard niet dat u ontevreden bent over de producten van Wildones.

13. Garantie
Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor de producten van Wildones ook een wettelijke garantie.
Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de koper de verkoper hiervan binnen de 7 dagen volgend op de levering op de hoogte te stellen.
De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit hoger zijn dan het  gefactureerde/betaalde bedrag aan de koper. Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het voor vermelde garantiestelsel.

0
Connecting
Please wait...
Hulp nodig?

Wij zijn er helaas even niet, maar stel uw vraag en wij komen er z.s.m. op terug!

Naam
* E-mail
* Vraag
Hulp nodig?

Hulp nodig? Stel u vraag en wij helpen u z.s.m.

Naam
* E-mail
* Vraag?
Hulp nodig?
Feedback

Wat vond je van onze Wild Ones klantenservice?

Hoe beoordeel je onze hulp?