Wie zit er achter wildones

Over WildOnes

Hi!

 

Ik ben Seline van Wild ones. In mijn zoektocht naar het leuk kleden en het stylen van de kinderkamers van onze eigen “Wild ones” kwam ik er achter dat het vinden van leuke, unieke merken en looks nog best lastig kan zijn.

Om leuke dingen te vinden moest ik zo’n beetje het hele internet afzoeken en maakte hiermee mijn eigen creaties en combinaties.

Het idee om met mijn zoektochten ook inspiratie te kunnen geven aan mede zoek(st)ers is de grootste motivatie geweest om deze website te beginnen.

Wild ones is dan ook gevuld met allerlei toffe, mooie en unieke merken, voor jou bij elkaar gebracht onder een virtueel dak!

Ik ben enorm geïnspireerd door de Scandinavische en monochrome stijl, zoals je in de meeste collecties in de webshop wel terug zult zien.

Wild ones is klein begonnen, er zullen de komende tijd echter steeds meer leuke nieuwe, originele merkjes aan het assortiment toegevoegd worden zodat deze site een inspiratiebron voor jou kan zijn en kan blijven!

Hopelijk kan ik je met de collecties, foto’s en blogs inspireren en blij maken. Ik wordt er in ieder geval heel blij van dat je vandaag bij Wild ones op bezoek bent!

Enjoy!

-XO-

Seline

0%
Tevredenheid
0
Tevreden wildones
0/7
Geopend
0
Wilde Merken

Leuk om te geven

Wild Ones is niet alleen leuk om voor je eigen “Wild Ones” te kopen, maar ook erg leuk om cadeau te geven. 

Fashion en Interieur Ideeën

Voor de leukste kinderkleding en interieur ideeën ben je bij Wild Ones op het juiste adres. Bekijk ook onze online deco afdeling.

Instagram

Volg ons ook op Instagram. Wij zijn als WildOnes zeer actief op Instagram. Hier vindt je al onze nieuwe inspiratie op mode en deco gebied.

0
Connecting
Please wait...
Hulp nodig?

Wij zijn er helaas even niet, maar stel uw vraag en wij komen er z.s.m. op terug!

Naam
* E-mail
* Vraag
Hulp nodig?

Hulp nodig? Stel u vraag en wij helpen u z.s.m.

Naam
* E-mail
* Vraag?
Hulp nodig?
Feedback

Wat vond je van onze Wild Ones klantenservice?

Hoe beoordeel je onze hulp?