Veilig betalen

Wij zorgen er bij Wild Ones voor dat u veilig kan betalen.
Veilig betalen met iDeal

Betalen met iDeal

Hier moeten jullie een tekst schrijven als het gaat om veilig betalen met de iDeal methode voor klanten uit NL

Alles over veilig betalen

Veilig betalen

Hier moeten jullie een tekst schrijven over veilig betalen

Versleutelde verbinding

Wij doen er alles aan om uw gegevens bij Wild Ones veilig te houden. Zo zorgen wij ervoor dat uw bestelgegevens versleuteld tussen uw computer en de Wild Ones servers versleuteld worden verstuurd. U kunt dit zelf herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van uw internet browser. Dit is een SSL certificaat. Deze Secure Socket Line waar SSL voor staat betekend dat u op een veilige omgeving zit bij Wild Ones.

Hoe werkt terug betaling

Heb je met iDEAL betaald? Dan boeken wij de betaling terug op jouw rekening. Wanneer je rekeningnummer niet bekend is, vragen we je vriendelijk deze aan ons door te geven. 

Hoe werkt terug betaling

Heb je met iDEAL betaald? Dan boeken wij de betaling terug op jouw rekening. Wanneer je rekeningnummer niet bekend is, vragen we je vriendelijk deze aan ons door te geven. 

Betaling met iDeal

Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met iDeal. Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met iDeal. Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met iDeal. Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met iDeal. Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met iDeal. 

Betaling met PayPal

Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met PayPal. Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met PayPal. Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met PayPal. Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met PayPal. 

Betaling met Credit Card

Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met een Credit Card. Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met een Credit Card. Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met een Credit Card. Hier komt een goede tekst over veilig en verzekerd betalen met een Credit Card. 

Is uw vraag over betalingen niet beantwoord?

Stel ons gerust uw vraag, zodat u met een goed gevoel bij ons kan bestellen!
0
Connecting
Please wait...
Hulp nodig?

Wij zijn er helaas even niet, maar stel uw vraag en wij komen er z.s.m. op terug!

Naam
* E-mail
* Vraag
Hulp nodig?

Hulp nodig? Stel u vraag en wij helpen u z.s.m.

Naam
* E-mail
* Vraag?
Hulp nodig?
Feedback

Wat vond je van onze Wild Ones klantenservice?

Hoe beoordeel je onze hulp?